Stalen imperiaal

Stalen imperiaalRobuuste stalen imperialen sinds 1952

Niet zo duurzaam als aluminium dus met een minder lange levensduur is de van oudsher het bekende stalen KING PING imperiaal. Deze imperialen zijn perfect voor een prijsbewuste vervoerswens, gemaakt voor bestelwagens tot 3500 kg. Deze stalen imperiaal is geschikt voor robuust vervoer en met twee jaar technische garantie en een jaar corrosiegarantie. Wel zo voordelig!

Transportgemak

De stalen bedrijfsimperialen zijn geschikt voor het transport van de meest uiteenlopende producten, van bouwmaterialen tot ladders en van tapijtrollen tot lange buizen, ook niet te vergeten uw volumineuze producten. Met de twee gratis spanbanden wel zo veilig. Nog veiliger met de ladderklem, verkrijgbaar voor elk type imperiaal. Deze imperialen staan voor efficiƫnt vervoer, kosten maar een paar procent van de nieuwwaarde van uw auto en leveren een volumevermeerdering op van ongeveer 50%.

Opties

Met een opsteekrol aan de imperiaal, aan de achterkant bevestigd, kunt u ergonomisch verantwoord laden en lossen. Ook kunt u een spoiler aan de onderkant van de voorzijde monteren, dit reduceert het windgeruis. En niet te vergeten, een ladder op de rechter achterdeur van 180 graden draaiend (niet op de achterklep) is wel zo veilig, zeker met de antislip treden.

spoiler stalen imperiaal

Bespaar op windruis met onze spoiler. Bevestigd direct op de imperiaal. (optie)

opsteekrol stalen imperiaal

Imperiaal is eenvoudig te laden en lossen met onze opsteekrol. (optie)

loopbaan stalen imperiaal

Aluminium loopbaan. (optie)

deurladder stalen imperiaal

Deurladder. Eenvoudig laden en lossen (optie)