Aluminium imperiaal

Aluminium imperiaal

Een aluminium imperiaal is geheel van aluminium (incl. de steunen) vervaardigd. Deze aluminium imperiaal is met dichte of open zijkanten leverbaar. Deze aluminium imperiaal past op elke moderne bedrijfsauto en is door zijn stijlvolle, aerodynamische vormgeving met recht de KROON op uw auto.

King Ping

King Ping imperialen zijn al sinds jaar en dag een begrip op de markt. De aluminium imperialen worden rechtstreeks vanuit de King Ping fabriek in Den Haag geleverd voor een outletprijs! De aluminium imperiaal welke je besteld bij imperiaal-outlet heeft een lichte beschadiging. Deze lichte beschadigingen doen niet af aan de kwaliteit van de imperiaal. De aluminium imperialen worden met 100% fabrieksgarantie geleverd. U kunt er dus van op aan dat u goede kwaliteit in huis haalt.

Duurzaam

De aluminium imperiaal is bekend onder de naam KING ALU en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. De aluminium uitvoering geeft uw imperiaal een lange levensduur. Daarnaast biedt dit de imperiaal nog meer voordelen. Vanwege zijn eigen lage gewicht, maakt het het laadvolume van uw auto groter. Wel zo voordelig! Een aluminium imperiaal heeft door zijn kwaliteit gegarandeerd een lange levensduur.

TüV certificering

Alle imperialen zijn tüv gecertificeerd. De dak-belasting wordt bepaald door de autofabrikant, als richtlijn wordt 10% van het laadvermogen gehanteerd. Controleer dit vooraf.

Accessoires voor de aluminium imperialen

Hieronder ziet u een opsomming van de verschillende accessoires welke voor uw aluminium imperiaal verkrijgbaar zijn. Alle imperiaal accessoires worden met 100% fabrieksgarantie geleverd.

opsteekrol aluminium imperiaal

Uw aluminium imperiaal eenvoudig laden en lossen met onze opsteekrol. (optie)

De opsteekrol word ook wel ladderrol genoemd en is speciaal ontwikkeld om het gebruiksgemak van het aluminium imperiaal te vergoten. Door de aluminium opsteekrol worden lange ladders en objecten makkelijk op het imperiaal gelegd.

ral kleuren aluminium imperiaal

Het aluminium imperiaal in vele RAL kleuren leverbaar.

spoiler aluminium imperiaal

Nog minder windruis met onze spoiler. (optie)

De aluminium spoiler zorgt ervoor dat de luchtstroom bijna geluidsloos over het aluminium imperiaal word geleid.

loopbaan aluminium imperiaal

Aluminium loopbaan (optie)

Over het algemeen word een aluminium imperiaal gebruikt om spullen mee te vervoeren. De loopbaan zorgt er echter voor dat het aluminium imperiaal ook gebruikt kan worden om overheen te lopen. De loopbaan vergroot de gebruiksmogelijkheden van het imperiaal.